RØRLEGGER Skøyen

Trenger du en dyktig rørlegger på Skøyen?

Vi er en totalleverandør av rørleggertjenester og arbeid innen tømring, graving og maling.

Lommedalen Bygg og Rørleggerbedrift AS (LBR) er håndverksbedrift utfører alle typer rørleggerarbeid ved Skøyen området. Vi koordinerer og utfører hele oppussingsarbeidet i samarbeid med deres ønsker, norske regelverk og norske forskrifter. Skøyen er i dag et moderne byområde, og er der det urbane Oslo begynner i vest. Delområdet Skøyen består ifølge de administrative grunnkretser i Oslo kommune av: Amalienborg, Madserud, Søndre Skøyen og Sjølyst. I stor grad dekker strøket Skøyen også de nevnte områdene, selv om Sjølyst har et visst kjent navn på egen hånd.Det er mye moderne kontorlokaler og bilforretninger i strøket, samtidig som de gamle bygårdene er bevart.

Rørlegger Skøyen – Våre tjenester

Som din lokale rørlegger på Skøyen kan vi bistå med de fleste rørleggertjenester tilpasset ditt behov. Enten du trenger hjelp til renovering av bad, tette avløp eller skal pusse opp kjøkken eller bad, kan vi hjelpe deg med både prosjektering og utførelse av ditt byggeprosjekt. Kontakt oss gjerne for å bestille en gratis befaring.

Blant våre tjenester finner du:

 • Rørleggervakt
 • VVS
 • Snekker/tømrer
 • Graving
 • Renovering av bad
 • Oppussing

Rørlegger Skøyen –Rørleggervakt

LBR har 24 timers rørvakt og en egen vakttelefon utenom ordinær arbeidstid som bistår ved blant annet vannlekkasjer. Det betyr at du kan få den hjelpen du trenger – uansett tid på døgnet. Akutt vannlekkasje, tette rør og avløp, frosne rør, reparasjon eller erstatning av ødelagt VVS-utstyr og brudd på avløp er bare noen av tingene vår rørlegger på Skøyen rykker ut for.

Særlig vannskader som følge av vannlekkasje er ofte svært dyre og det kan være vanskelig å få tak i en rørlegger i på kort tid. Vi kan garantere at vi svarer når du ringer og vi kommer alltid til avtalt tid. Dessuten har vi kapasitet til å stille med flere rørleggere som har rørleggervakt og utfører døgnservice dersom det er behov for det.

Rørlegger Skøyen –VVS

Vår rørlegger på Skøyen tilbyr også hjelp innen VVS. Vi har lang erfaring, både i privat- og bedriftsmarkedet og kjenner markedet godt.

Vi har kompetanse på alt fra enkle oppdrag som skifte av kjøkkenkraner, dusjarmaturer, dusjkabinett, skifte og bortkjøring av varmtvannsbereder og bytte av VVS-utstyr, til levering og montering av radiatorer, badekar, baderomsmøbler og toaletter.

Våre rørleggere har også kompetanse innen varmepumper, fyrkjeler, bakerimaskiner, gasskjeler og dampkjeler samt utskiftning av hovedvannledninger, bunnledninger, avløpsledninger og anboringsklammer.

Sjekk oss ut på Google Søk

Rørlegger Skøyen – Snekker/tømrer

LBR er ikke bare en rørleggerbedrift på Røa, vi er også godt etablert innen snekkerarbeid og utfører de fleste snekkertjenester.

Har du for eksempel behov for hjelp til..

 • Oppussing
 • Nybygg/tilbygg
 • Garasjer
 • Trapper
 • Avretting av skjeve gulv og vegger
 • Vedlikehold og utskifting av vinduer, dører, gulv, listverk osv.
 • Bytting av kledning og isolering

… kan vi hjelpe deg med ditt byggeprosjekt, enten under hele eller deler av prosessen. Kom med dine ønsker, så kan vi veilede deg til gode løsninger og sørge for et godt utført arbeid.

Rørlegger Skøyen – Oppussing og renovering av bad

Å pusse opp badet er vår spesialitet. Som din lokale rørlegger på Røa hjelper deg under hele prosessen, fra planlegging til siste hånd på verket er lagt. Vårt program for renovering av bad følger normen for våtrom og er utviklet i samarbeid med våtromssystemene Litex og Wedi. Vi tilbyr full kompetanse og har med snekkere, flisleggere, rørleggere og malere. Normalt bruker vi ca. 3-5 uker på en totalrenovering av bad.

Når rørleggere fra LBR kommer hjem til deg for å utføre rørleggertjenester, vil de alltid levere sterk service  – uansett om det er et stort eller lite oppdrag. Skulle du også trenge hjelp med søknad og godkjenning til kommunale enheter, gjør vi det også. Med bred kunnskap vet vi hvordan et bad skal bygges for å tåle vann, fuktighet og andre belastninger. Vi kjenner til de fleste rørsystemer på Røa, er et trygt valg for deg når du skal i gang med renovering av ditt bad.

Rørlegger Skøyen – Kontakt oss i dag!

Trenger du en rørlegger på Skøyen, eller bare ønsker å slå av en prat med oss, kan du besøke oss på vårt showroom i Stabekk – vi elsker å prate om vår lidenskap og hvordan vi kan hjelpe nettopp deg. Vi gleder oss til å samarbeide med deg!

Har du vannlekkasje eller tett avløp? Ring oss på tlf 67 13 75 76 – 24 timer i døgnet, 7 dager i uka!